Benvolguts i benvolgudes,

Suport Associatiu selecciona 8 entitats del Tercer Sector de la ciutat de Barcelona per ajudar-les a implantar polítiques d'igualtat d'oportunitats.

Les entitats seleccionades es podran beneficiar de l’assessorament personalitzat d'experts en matèria d'igualtat i de la participació en dos tallers grupals de diagnòstic i preparació, i de conclusions de tot el procés.

El primer taller es celebrarà el dia 15 d'octubre, en horari de 9:30 a 12:00, al Centre d'Estudis de l'Esplai (carrer LLàstics, 2 - Barcelona). 

Per participar en el projecte cal que l'entitat tingui seu a la ciutat de Barcelona, i no disposi de cap pla d’igualtat.

Les entitats que vulgiun fer la sol·licitud només han d'omplir el següent qüestionari.

Moltes gràcies,

Suport Associatiu


Amb el suport de:
 

Logotip de l'Ajuntament de Barcelona

 

 

 

 

Nota De Privadesa
Aquesta enquesta és anònima.
Els registres que contenen les seves respostes de l'enquesta no contenen cap identificació seva a menys que una pregunta específica així ho faci. Si respon aquesta enquesta utilitzant una contrasenya que li dóna accés, pot estar segur que aquesta no s'associa a cap de les seves respostes. Això s'administra en una taula de dades separada, que només s'actualitza per indicar que ha completat o no l'enquesta, però sense establir cap vincle amb la taula on s'emmagatzemen les seves respostes, per tant, no hi ha cap manera d'associar una resposta amb la persona que la va realitzar.